Edukacije za voditelje programa EU fondova

Edukacije za voditelje programa EU fondova

Objavljeno, 31.1.2019.

Dana 31.siječnja 2019. godine, u Koprivnici, u obrtničkom učilištu POUKA je na svečanosti , kojoj su prisustvovali zamjenik župana g. Ratimir Ljubić, ravnateljica HZZ podružnica Križevci, gđa. Vesna Kuterovac, ravnateljica PORA-e gđa Melita Birčić, te brojni predstavnici medija, podijeljene diplome o uspješnom savladavanju programa i edukacije za voditelje programa i projekata EU fondova.

Križevački poduzetnički centar uvijek naglašava i ističe važnost znanja i kompetencija te podržava koncept cjeloživotnog obrazovanja.

Kako bi to dokazali, to pokazuju vlastitim primjerom. Križevački poduzetnički centar je tijekom protekle, 2018. godine, napisao aplikacije za 21 EU program a ovime je i formalno zaokružio formalne kompetencije potrebne za pisanje i apliciranje prema EU fondovima.

Uvijek smo na raspolaganju našim poduzetnicima za savjete, apliciranja prema EU fondovima, te svakako i za sve druge oblike podrške, savjetovanja, mentoriranja i ostalo što je potrebno našim poduzetnicima.

Fotografije sa svečanosti možete vidjeti na sljedećem linku: https://epodravina.hr/foto-polaznici-pouke-uspjesno-zavrsili-programe-i-primili-uvjerenja-biskup-ova-edukacija-ce-mi-puno-pomoci-u-daljnjem-radu/