KPC pozvan na okrugli stol „Budućnost u Hrvatskoj“

KPC pozvan na okrugli stol „Budućnost u Hrvatskoj“

Objavljeno, 17.5.2019.

Velika je čast biti pozvan na okrugli stol i tribinu “Budućnost u Hrvatskoj” koji će se održati u ponedjeljak 20. svibnja 2019. u Knjižnici Ekonomskog fakulteta Zagreb s početkom u 10 sati.
Aktivnosti u Zagrebu dio su velike nacionalne akcije “Hrvatska pamet Hrvatskoj” koju organiziraju Večernji list i Poslovni dnevnik, a čiji je krajnji cilj zadržavanje mladih obrazovanih ljudi u Hrvatskoj. Uz natječaj studentskih razvojnih projekata, akcija obuhvaća okrugle stolove i tribine koji će se provesti u suradnji sa šest hrvatskih sveučilišta te putujuću izložbu u povodu proslave 60. rođendana Večernjeg lista. 

Akcija se nakon gostovanja u Osijeku, Koprivnici, Rijeci, Zadru i Splitu nastavlja u Zagrebu gdje će se u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu i Ekonomskim fakultetom Zagreb održati okrugli stol, tribina i otvorenje izložbe “Zajedno smo 60 godina”.

Manifestaciju će pozdravnim govorima otvoriti članica Uprave i direktorica Večernjeg lista Andrea Borošić i rektor Sveučilišta u Zagreba prof. dr. sc. Damir Boras. Uslijedit će okrugli stol koji će okupiti predstavnike poslovne, akademske i političke javnosti od kojih ćete imati priliku čuti koje mjere provode kako bi potaknuli buduće naraštaje na ostanak i razvoj te službeno otvorenje velike slavljeničke izložbe Večernjeg lista “Zajedno smo 60 godina”. Manifestacija će se zaključiti interaktivnom tribinom na kojoj će se predstaviti natječaj u pisanju projekata kojim Večernji list grupa nagrađuje izvrsnost hrvatskih studenata te ugostiti poduzetnici koji će s okupljenima podijeliti svoje uspješne poslovne poduhvate i projekte ostvarene u Hrvatskoj.