Održavanje druge po redu manifestacije Eno gastro bajka

Održavanje druge po redu manifestacije Eno gastro bajka

Objavljeno, 21.11.2017.

Poštovani,

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na drugu po redu manifestaciju pod nazivom Eno gastro bajka, koja će se održati 24.11.2017. godine s početkom u 19h u prostorima Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci.

Glavne ideje i ciljevi organizacije manifestacije Eno gastro bajke, koja predstavlja aktivnost unutar programa poticanja gospodarskog razvitka ruralnog kraja, su povezivanje poljoprivredne proizvodnje s poslovnim subjektima, poticanje kulture darivanja poslovnih poklona iz domaće, OPG ili EKO proizvodnje, spajanje proizvodnje s tržištem, koncentracija inicijative na jednom mjestu, formiranje kompletnog popisa proizvođača te spajanje domaće kvalitetne proizvodnje s ugostiteljstvom.

Želja nam je dati priliku malim proizvođačima i OPG-ovima da izlože svoje kvalitetne domaće proizvode ciljanoj poslovnoj javnosti s ciljem prepoznavanja kvalitete i njihova lakšeg plasmana na tržište, čime bi se pomoglo hrvatskom selu u oporavku i zadržavanju mladih koji bi imali budućnost u nastavku proizvodnje svojih djedova i baka.

Prva Eno gastro bajka bila je održana s izlagačima s križevačkog područja te smo tada obećali da će sljedeća biti na jednom širem, županijskom nivou. To obećanje smo i održali te nas tako na drugoj po redu Eno gastro bajci očekuje puno veći broj izlagača s područja cijele Koprivničko-križevačke županije. Time ova hvale vrijedna manifestacija dobiva na još većem značenju.

Ovim putem Vas pozivamo da svojim prisustvom date svoju podršku ovom projektu jer zajedno možemo napraviti puno za naše selo i naše vrijedne proizvođače.

Veselimo se Vašem dolasku!