Održavanje edukacije “Kako do kredita” u organizaciji KPC d.o.o. i HPB-a

Održavanje edukacije “Kako do kredita” u organizaciji KPC d.o.o. i HPB-a

Objavljeno, 21.11.2017.

Poštovani poduzetnici,

Imate u planu investiciju u poslovanju? Jeste li znali da imate brojne opcije i različite instrumente financiranja koji vam stoje na raspolaganju? Saznajte koje su najpovoljnije opcije za financiranje vaše investicije te koje uvjete morate zadovoljavati!

Križevački poduzetnički centar d.o.o. u suradnji sa Hrvatskom poštanskom bankom organizira edukaciju “Kako do kredita? koja se sastoji od dva dijela.
U prvom će dijelu biti iznesene sve dostupne opcije i uvjeti kreditiranja uz subvencionirane kamatne stope za MSP-ove kroz programe HAMAG BICRO-a i HBOR-a.
U drugom djelu edukacije će predstavnici Hrvatske poštanske banke izložiti modele zasnivanja poslovnog odnosa i osnovnih načela kod odabira financiranja, a moći ćete saznati i koje izvore financiranja Hrvatska poštanska banke nudi u dijelu kreditno-garantnog poslovanja.

Edukacije će se održati 28.11. (utorak) s početkom u 10.00h u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci na adresi Franje Tuđmana 20 (kongresna dvorana).
Edukacija je besplatna, a namijenjena je malim i srednjim poduzetnicima i poduzetnicima početnicima koji imaju u planu financirati investiciju ili projekt za unaprjeđenje vlastitog poslovanja. Predviđeno trajanje edukacije je sat i pol.

Molimo Vas da potvrdite svoje sudjelovanje na mail: krunoslav.smoljanec@kpc.hr  s naznakom „edukacija Kako do kredita“.