Poziv na prezentaciju i B2B poslovne susrete “PP-Light Sheme”

Poziv na prezentaciju i B2B poslovne susrete “PP-Light Sheme”

Objavljeno, 7.11.2016.

Pozivamo Vas na prezentaciju na temu „Bespovratna financijska sredstva za poduzetnike u okviru programa prekogranične suradnje INTERREG V-A Mađarska Hrvatska – „PP-Light Sheme“, koja će se održati 11. studenog 2016. godine u 11 h, u prostoru Razvojnog centra i tehnološkog parka, a u okviru 19. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije u Križevcima.

Prezentaciju ovog natječaja održati će gospodin Zoltan Pamer, nakon čega će za naše poduzetnike biti organizirani B2B poslovni susreti kako bi se oni međusobno upoznali i pronašli zajednički interes za nova partnerstva i projekte.

Ukratko o natječaju „PP-Light Sheme“:

  • Početak provedbe projekta: početak 2017. godine.
  • Trajanje provedbe projekta: 4,5 godine.
  • Intenzitet potpore koju poduzetnici mogu ostvariti: do 75% bespovratnih sredstava, odnosno najviše do 230.000,00 EUR bespovratnih sredstava.
  • Sektori koji su prihvatljivi za ovu shemu: skoro svi, izuzev poljoprivede
  • Prihvatljivi prijavitelji: mikro, mali i srednji poduzetnici, koji posluju minimalno godinu dana te su registrirani ili imaju podružnicu u pograničnoj regiji. Prijavitelji (ili njihovi vlasnici više od 50%) moraju imati min. jednu zatvorenu financijsku godinu + 1 zaposlenu osobu
  • Prihvatljive aktivnosti: kupnja strojeva, izgradnja, modernizacija, uređenje hala, licence, patenti, edukacija

Najnovije informacije vezane uz ovaj natječaj kao i završna verzija Priručnika biti će predstavljeni na ovom događaju!

Veselimo se Vašem dolasku!