Prezentacija o mogućnostima kreditiranja investicija u poljoprivredi i sufinanciranju osiguranja usjeva, životinja i biljaka

Prezentacija o mogućnostima kreditiranja investicija u poljoprivredi i sufinanciranju osiguranja usjeva, životinja i biljaka

Objavljeno, 12.7.2019.

Poštovani poljoprivredni proizvođači,

Križevački poduzetnički centar d.o.o. poziva Vas na prezentaciju o mogućnostima kreditiranja investicija u poljoprivredi i sufinanciranju osiguranja usjeva i životinja i biljaka.

Prezentacija će se održati u petak  19. srpnja 2019. godine s početkom u 12 sati u kongresnoj dvorani Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci.

Financijski instrumenti Mikro zajmovi za ruralni razvoji i Mali zajmovi za ruralni razvoj namijenjeni su subjektima malog gospodarstva i trenutno predstavljaju najpovoljnija kreditna sredstva za ulaganja u području ruralnog razvoja.

U prezentaciji će se predstaviti Tip operacije 17.1.1. „Osiguranje usjeva, životinja i biljaka“ iz programa Ruralnog razvoja RH 2014.-2020. namijenjen sufinanciranju osiguranja poljoprivredne proizvodnje od gubitaka uzrokovanih nepovoljnim klimatskim prilikama, životinjskim i biljnim bolestima, najezdom nametnika i okolišnim incidentom.

Zbog organizacije kapaciteta molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na mail: luka.nemcic@kpc.hr