Sastanak IT PRO User Grupe Križevci

Sastanak IT PRO User Grupe Križevci

Objavljeno, 19.9.2017.

U subotu, 16.09.2017. godine, u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci, održao se prvi sastanak IT PRO grupe koja je osnovana u suradnji s Microsoft zajednicom i gradom Križevci. Sve informacije i prijave na sastanke grupe vrše se putem platforme MeetUp.

Na 1. sastanku IT Pro User Grupe Križevci tema je bila upoznavanje sa formatom sastanaka i planovima za buduće aktivnosti grupe.

Prvo predavanje održao je Goran i Zvonimir Žarinac i bila je to repriza predavanja koje su održali na našoj najvećoj IT konferenciji, na Windays 17 konferenciji u Poreču.

Tema predavanja bila je dynamic provisioning Windows 10 operativnog sustava.

Dynamic provisioning novi je način deploymenta koji nam je donio Windows 10 operativni sustav. Uz pomoć provisioning paketa IT administratori mogu si značajno skratiti vrijeme potrebno za deployment i konfiguraciju. Na ovom predavanju je bilo objašnjeno što je to dynamic provisioning i kako radi, uživo je pokazano kako se kreiraju provisioning paketi pomoću Windows Imaging and Configuration Designera i  kako napraviti provisioning Windowsa 10 prijenosnom računalu.