Start up konferencija Zagreb Connect 2017: I ove godine crijedne nagrade za najbolje startupove!

Start up konferencija Zagreb Connect 2017: I ove godine crijedne nagrade za najbolje startupove!

Objavljeno, 9.10.2017.


ZAGREB, Zagrebački Velesajam, 6. prosinca 2017.

Grad Zagreb i Hrvatska mreža poslovnih anđela – CRANE ove godine zajednički organiziraju četvrtu start up konferenciju Zagreb Connect, koja će se održati 6. prosinca 2017. godine u Kongresnom centru na Zagrebačkom Velesajmu. Konferencija ima za cilj dati podršku mladim poduzetnicima u razvoju njihovih poslovnih ideja te promicati start up tvrtke na području grada Zagreba i šire.

Očekujemo preko 500 posjetitelja, a ugostit ćemo brojne uspješne start up tvrtke, investitore, poslovne anđele te ugledne stručnjake i predavače. U sklopu konferencije održat će se i start-up (pitch) natjecanje te će najboljim poduzetnicima biti dodijeljene vrijedne nagrade. Nagradni fond je 130.000,00 kuna a startupovi mogu očekivati i brojne druge vrijedne nagrade!  Zagreb Connect  idealna je prilika za start-upove iz Hrvatske i inozemstva da svoje poslovne ideje predstave potencijalnim investitorima, ulagačkim institucijama i posl ovnim anđelima.

Kao i svake godine, održati će se bootcamp radionice uoči same konferencije, 5. prosinca 2017., na kojima će finalisti imati priliku usavršiti prezentacijske vještine i uz vrhunske stručnjake i mentore naučiti kako predstaviti vlastite projekte investitorima.

Sve koji razmišljaju o prijavi pozivamo na Zagreb Connect 2017. Meetup koji će se održati 12. listopada od 16:00 sati u Tehnološkom parku Razvojne agencije Zagreb na adresi Avenija Dubrovnik 15, 12. paviljon Zagrebačkog velesajma. Na Meetupu će se moći saznati kako se što kvalitetnije prijaviti na natjecanje.

Konferencija Zagreb Connect, koja se održava od 2014. godine, do sada je uspješno umrežila preko 100 najkvalitetnijih start-upova s investitorima i poslovnim partnerima. Zagreb Connect 2016. bio je dio najveće godišnje konferencije poslovnih anđela u Europi EBAN Winter University 2016., na kojoj smo pred više od 1200 posjetitelja predstavili potencijal hrvatske startup scene kao i cijele regije. Održana su brojna predavanja i panel rasprave s uglednim predavačima  i gostima,  a neka od najzvučnijih imena koji su bili gosti konferencije su: Bruce Dickinson , pjevač Iron Maidena, poduzetnik i poslovni anđeo, Dov Moran , izumitelj USB sticka, Allyson Reneau iz NASA-e, Matan Bar iz PayPala i mnogi drugi. Neki od poduzetnika koji su ostvarili zavidne poslovne rezultate, a bili su sudionici Zagreb Connecta su: Amodo , Vollo , Nanodiy i drugi.

Ovim putem pozivamo sve start-up tvrtke i pojedince koji imaju dobre poslovne projekte da se prijave na Zagreb Connect pitch natjecanje. Rok prijave je 1. studenog 2017., a zainteresirani sve informacije mogu pronaći na web stranici: zagrebconnect.zagreb.hr.