WBAF u Križevcima

WBAF u Križevcima

Objavljeno, 14.10.2019.

Danas, 11.10.2019. godine, u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci, održao se važan sastanak između WBAF Croatia (World Business Angels Investment Forum Croatia), kojeg je predstavljala gospođa Romana Kerep, Zamjenica voditelja ureda WBAF CROATIA, te Križevačkog poduzetničkog centra.

Tema sastanka je bila suradnja i potencijali investiranja poslovnih anđela u RH, odnosno konkretno, u poslovanje i poduzetnike u RCTP-u  i šire u našoj zajednici.

Prezentirani su svi poslovni sustavi koji posluju u RCTP-u, a i projekti koji su provedeni, koji su u fazi razvoja ili koji su u fazi planiranja, te je rezime održanog sastanka da postoji velika vrjerojatnost investiranja u poslovne sustave u RCTP-u, odnosno u projekte koji predstavljaju veliki poslovni potencijal.

Dogovoreno je da ćemo u vrlo kratkom vremenskom roku organizirati u RCTP-u prezentaciju WBAF Croatia zainteresiranoj poslovnoj javnosti sa ciljem jasnog predstavljanja mogućnosti privlačenja stranog kapitala u poslovanje tvrtki u RH a samim time razvoj gospodarstva i naše zajednice u kojoj živimo.

Nekoliko riječi ukratko o WBAF, to je arkonim koji znači „World Business Angels Investment Forum“, odnosno „Svjetski Forum Investicijskih Poslovnih Anđela“

Navedena organizacija ima na godišnje na raspolaganju 50 milijardi USD za ulaganje i investicije, sa ciljem olakšavanja pristupa financiranju poslovanja od faze „start-up“ do faze zrelosti sa krajnjim ciljem generiranja novih radnih mjesta te veće socijalne pravde globalno.

O svim budućim događanjima vezanim za WBAF u Križevcima i RCTP-u ćemo Vas izvještavati, a u nastavku je više informacija o WBAF : https://croatia.wbaforum.org/